Kindje op Komst forum

 FAQFAQ  ZoekenZoeken  Uitgerekende dataUitgerekende dataChatChat GebruikerslijstGebruikerslijst   RegistreerRegistreer  ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen 

Zwanger worden Zwanger Baby Peuter Acties en fun Forum Ledensites Verlies Homehome Shop
Kindje op Komst forum index
Kindje op Komst forum - Registratie Voorwaarden

De beheerders en moderators van Kindje op Komst Forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmasters (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn).

De voorwaarden:
- Plaats geen racistische uitspraken, flames, kwetsende, haatdragende of obscene berichten.
- Plaats geen links naar illegale software en andere illegale praktijken.
- Plaats geen reclame voor eigen of andermans website(s).
- Schrijf niet in onleesbare taal zoals o.a. MSN \'taluh\', of complete zinnen in hoofdletters.
- Plaats geen (user)foto\'s of persoonsgegevens zonder toestemming van de eigenaar.
- Maak niet overmatig gebruik van de smilies.
- Blijf on-topic, wijk dus niet af van het onderwerp.
- Geef een duidelijke titel op bij het openen van een onderwerp, niet alleen \'help\' of \'vraag\'.
- Respecteer elkaars mening!
- Gebruik de zoekmachine zoveel mogelijk om dubbele topics te voorkomen.
- Plaats bij teksten en/of artikelen die niet zelfgeschreven zijn een bronvermelding.
- Niets van Kindje op Komst Forum mag overgenomen worden zonder toestemming van het beheer.
- Plaats geen links naar of beelden van pornografisch en ander onnodig schokkend materiaal.
- Het verkrijgen van ongeoorloofde toegang wordt bestraft met een ban.

Algemene opmerkingen
- Het plaatsen van e-mail adressen, telefoonnummers en adresgegevens op het forum is volledig voor eigen risico en wordt sterk afgeraden!
- Het beheer van Kindje op Komst Forum is te allen tijde gemachtigd om onderwerpen/berichten te wijzigen, verwijderen of verplaatsen zonder opgaaf van reden en wanneer zij het passend vinden.
- Het beheer van Kindje op Komst Forum kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.
- Je handtekening valt ook onder de forumregels. Het beheer houdt zich het recht voor om je handtekening te wijzigen/verwijderen indien nodig.
- Het gebruik van externe banners in je handtekening is niet toegestaan.
- Let op! Kindje op Komst Forum team bestaat niet uit medische specialisten. Antwoorden worden gegeven op basis van ervaring en niet vanuit een medisch oogpunt. Raadpleeg voor zekerheid altijd een arts. Het opvolgen van advies gegeven door gebruikers is geheel op eigen risico.
- Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt, kan je meteen en permanent gebanned worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer.
- Het email adres dat je opgeeft, wordt gebruikt voor het bevestigen van je account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord bent vergeten. Ook kun je regelamatig een nieuwsbrief toegestuurd krijgen waar je je uiteraard voor af kunt melden.

Disclaimer
Berichten op dit forum vertegenwoordigen de mening van de afzender. Dat een bericht op het forum staat wil dan ook niet zeggen dat de inhoud ervan de mening vertegenwoordigt van en/of de instemming heeft van Kindjeopkomst. Kindjeopkomst kan op geen wijze aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de geplaatste berichten.
Kindjeopkomst behoudt zich het recht voor om gebruikers zonder opgaaf van redenen te weigeren of om berichten te wijzigen of te verwijderen. Kindjeopkomst behoudt zich het recht voor om de huisregels op elk moment te kunnen wijzigen